Tiszta levegő

Mennyire vagy tudatában, hogy miben élsz? Hogyan jutunk élvezhető, gyógyító friss levegőhöz? A Te életed a Te felelősséged. Tegyél érte még ma! Ne titkold a tudásod másoktól, de ne félj kérdezni sem. Ez a blog NEKED szól. Azért van, hogy tovább élvezhesd az életed, ha lehet egészségesen.

Utolsó kommentek

  • thalassa25: Kérem, hogy amennyiben Ön dohányzik, vagy dohányzott valaha, de már sikerült leszoknia, az alábbi ... (2010.01.12. 20:47) Pár szó a dohányzásról...
  • Andikkka: Ha valaki szeretne olyan levegőszűrőt - Nikken, Air Wellness Power 5 Pro - amely Hepa szűrővel szű... (2009.12.10. 16:16) Ottthon... VI. rész ionok
  • Doomain: Az őskorban pedig állítólag még magasabb volt a levegő oxigéntartalma, olyan 50-60%. Ezt borostyán... (2009.05.13. 14:27) Otthon... I. rész a "légkör"
  • MonaVieTom: Szia! Nagyon érdekes amit mondtál! Én is olvastam az ionokról, és akkor találtam egy légtisztítót... (2008.12.06. 07:57) Ottthon... VI. rész ionok
  • Fenyvesi Tamás: A dohányzó és nem dohányzók védelmében van egy nagyszerü találmány, amit megnézhettek a következő ... (2008.10.17. 19:59) Pár szó a dohányzásról...
  • Utolsó 20

Ki futott már lyukra?

2007.10.27. 11:45 Balogh Árpád

Az előző bejegyzést értelmezve Ki futott már lyukra? Ki volt az, akit már sikerült átvágni? Ki volt az, akinek már van negatív élménye ezzel kapcsolatban?

Természetesen nem a személyazonosság a lényeg, hanem a történet: mivel és hogyan szúrták ki a szemét a szerencsétlenül járt embertársainknak. Osszátok meg velünk, hogy okuljunk belőle!

A másik oldala az éremnek: A pozitív, korrekt hozzáállásról szóló írásokat is várom, akár cég névvel is. Tudom ez már reklám, de aki jól csinálja, az megérdemel egy kis INGYEN reklámot, nem?

Ne fogd vissza magad, írd le!

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztalevego.blog.hu/api/trackback/id/tr82209647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása